Voetstappen door je huis

Dat er visite langskomt is natuurlijk gezellig. Maar dat na afloop het hele huis onder de voetafdrukken zit is minder leuk. In de zomer is dit geen groot probleem. Dit is vooral het geval bij regen of sneeuw. Gelukkig zijn hier oplossingen voor, zodat je niet na elk bezoek hoeft te dweilen!

Verschillende deurmatten

Er zijn verschillende deurmatten op de markt zodat je er één uitzoeken die precies bij je past. De deurmat is niet alleen handig om je huis schoon te houden, maar ook om sfeer te geven aan de hal of de gang. In deze ruimte komen gasten binnen en krijgen meteen een indruk van je huis. Kies voor een deurmat die past bij de stijl van je huis en het functionele doel wat je voor ogen hebt!

Schoonloopmat

Schoonloopmatten zijn gemaakt van Polypropyleen en is een goede schrapende mat. Het is voor de gasten makkelijk om op de schoonloopmat zijn of haar voeten te vegen. Het vuil laat snel los waardoor gasten niet lang zijn of haar voeten hoeft te vegen.

Droogloopmat

Een droogloopmat staat bekend om zijn goede drogende werking. Deze mat is gemaakt van katoen en hierdoor neemt de mat veel vocht op. Dit is ideaal voor als het regent of sneeuwt. De droogloopmat heeft ook een schrapende functie, maar de schoonloopmat is hier het best in. De schoonloopmat neemt ook vocht op, maar niet zoveel vocht als de droogloopmat.

Beide matten zijn uitstekend te gebruiken bij voor- of achterdeuren en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Op deze manier zoek je een mat uit die precies bij je past!

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *